Faste læsere

torsdag den 23. februar 2012

Kors i røven hvor er jeg træt af muslimer!

Skal vi til at opføre os lige så idiotiske og åndssvage,
når muslimerne vanhelliger vore nationale helligdom?


Min uforbeholdne mening om muslimer er:

At størstedelen at muslimerne er hjernedøde uintelligente idioter!


1 kommentar:

  1. Uanset hvad vi måtte føle, så betyder det, at vi lever i et frit land, at vi frit kan ytre os, og herunder naturligvis foretage symbolske afbrændinger af det som vi måtte finde frastødende-fordummende-negativt o. lign..

    Det at afbrænde koraner finder jeg imidlertid er en vanvittig handling at ofre tid og penge på. Dertil er koranen alt for intetsigende for mig.


    Vi vidste sikkert alle, at der er andre boller på suppen i Mellemøsten, måske ikke for eventuel afbrænding af biblen o. lign., men af den bog, som flertallet der synes at føle sig som livvagter for.

    Er det tegn på, at den Gud, der er omtalt i Koranen, er andet end ord, nedskrevet for mange hundrede år siden af en flok skrivekarle?

    For hvis han var, mon han så ikke selv kunne tage affære.

    Nå vi må nok indstille os på, at den fremtidige multietniske tilværelse, som især de røde synes at fremme mest muligt, vil føre til "nødvendige" indskrænkninger af ytringsfriheden.

    Kan vi ikke selv finde ud af det,så bliver vi sikkert tvunget til at udvise specielt hensyn til de traditioner og skikke, som Danmark er blevet "BERIGET" med de seneste årtier. Noget sådant synes nemlig at være hvorledes socialister styrer befolkninger.

    SvarSlet